Proffskollen: Första målet för Tuncay Sanli

Det blev en trevlig dag på jobbet för både Tuncay Sanli och Tunay Torun.

Tuncay Sanli som till början hade en svår tid i Stoke har fått spela allt mer de senaste veckorna, förra veckan gjorde han sin första match från start- och fick även förtroendet från start den här helgen när Stoke tog emot Wigan på hemmaplan i en match som slutade 2-2. Tuncay gjorde sitt första ligamål för klubben när han kvitterade till 1-1  och drog även på sig ett gult kort när han spelade 90 minuter+tillägg.

*********************************************************************************************************

När Hamburg tidigare under dagen utklassade Nürnberg på bortaplan med 4-0 var Tunay Torun en av matchens bästa spelare, den tyskfödde spelaren med turkiskt ursprung har blivit mer och mer delaktig i Hamburgs a-lag den senaste tiden och han tackade för sig genom att göra ett mål och en målgivande passning.

Torun som har spelat för de turkiska ungdomslagen har på senare tid tackat nej till spel i turkiska u-21 landslaget för att istället koncentera sig på klubblaget. Förhoppningsvis har det inget med och göra att han inte vill spela för det turkiska landslag och vi hoppas självklart att han är med i den nya förbundskaptenens planer inför framtiden, vilket borde vara givet med tanke på den senaste tidens framgångar i Tyskland.