Proffskollen: Hur går det för Sinan Bolat i Belgien?

Standard Liege målvakten som för ett par veckor sen gjorde mål i Champions League och därmed räddade sitt lag för vidare avancemang till Europa League stod i mål under gårdagskvällen när Standard Liege förlorade mot Cercle Brügge på bortaplan med 0-2. Det var målvaktens 18:e match i ligan den här säsongen och under de matcherna har Sinan Bolat dragit på sig två varningar. Han har dessutom flera matcher i Champions League och det är först under den här säsongen som han tagit en ordinarie plats i startelvan.

Men det går inte alls bra för de regerande mästarna i ligan, laget ligger efter förlusten långt ner i tabellen och är hela 16 poäng efter serieledande Anderlecht, som för övrigt har en match mindre spelad.

Läs också:

Bolats huvud

Sinan Bolat gjorde mål!?