Proffskollen: Marco "Mehmet" Aurelio målskytt!

Jag surfade runt lite för att se hur det går för ”våra proffs” i Europa och fick då läsa en positiv nyhet om Mehmet Aurelio, turkbrassen spelade från start i Real Betis senaste ligamatch (första gången den här säsongen) och glädjande nog så var det också han som öppnade målskyttet i segermatchen mot Gimnastic Tarragona (3-0 blev resultatet).

Aurelio höll sig framme efter ett Betis anfall och kunde enkelt rulla bollen i mål. Det var Aurelios femte mål i Real Betis tröjan som verkar ha hittat formen efter en dålig start på säsongen och ligger för närvarande på tredje plats i den spanska andra divisionen, sex poäng efter ledande Real Sociedad. Mehmet Aurelio som inte har spelat en hel match på väldigt länge blev senare utbytt i andra halvlek. Att han har kommit igång efter sin långa skadeuppehåll är verkliget ett gott tecken för det turkiska landslaget som har saknat en stark defensiv mittfältare i det misslyckade VM-kvalet till Sydafrika.

Mål och sammandrag från matchen

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=pzXNp4HsNwc]