Roberto Carlos har gjort sitt i Fenerbahce

Roberto Carlos har spelat sin sista match i Fenerbahce. Det var i slutet av matchen mot Sheriff i Europa League som ytterbacken fick hoppa in och avsluta sin karriär i klubben inför hemmapubliken. Och nu väljer han att flytta hem till Brasilien efter många år i Europa där han kommer att spela med Ronaldo i Corinthians.

Vet inte om det har varit meningen eller inte men tycker att Fenerbahce har agerat väldigt konstigt när det gäller Roberto Carlos. Trots att Corinthians gick ut med informationen om att han skulle gå dit så stod det ingenting om det på klubbens hemsida, istället väntade man in i det sista och annonserade en artikel drygt en timme före matchstart.

Som sagt, mycket konstigt då det förmodlingen hade kommit fler fans till matchen (många platser stod tomma) för att tacka Roberto Carlos för hans tid i klubben om man hade meddelat det under gårdagen eller kanske tidigare under dagen.

Det är som om ledningen hoppades på att han trots allt skulle stanna.

Carlos kommer att resa hem till Brasilien under helgen och presenteras alltså som ny spelare för Corinthians efter nyår.

Under sin tid i Turkiet så gjorde han 10 mål på över 100 matcher.

Jag önskar honom lycka till Brasilien!

Och vad slutade matchen? Jo, 1-0 till Fener efter mål av Ugur Boral. Ett mycket snyggt anfall som startades av Özer Hurmaci. Dani Güiza och Semih Sentürk som för förarbetet.

Fener var redan klara gruppsegrare innan kvällens match och imorgon (LÄS: Fredag) kommer slutspelet i Europa League att lottas där laget kommer att ställas mot någon grupptvåa (i Europa League) eller en av de sämsta treorna från Champions League.

Önskemotståndare: FC Köpenhamn

Vill helst slippa: Rubin Kazan

På återseende!