Silly Season: AIK-duo till Fener?

Igår skrev jag om att Martin Mutumba skulle vara på väg till Turkiet. Läs här.

Idag läser jag att det är Fenerbahce som tillsammans med ett annat icke namngivet turkisk lag som är ute efter AIK’s kantspelare. Även spanska klubbar ska vara intresserade av Allsvenskans kanske bästa dribblingsspelare.

Och det tydligen inte bara Mutumba som Fener är ute efter, klubben sägs också vara intresserade av att värva  Ivan Obolo som tidigare har ryktats vara på väg till Galatasaray. Läs här. Och här.

Vad ska man säga om dessa rykten? Det är Silly Season stund just nu  men just detta känns väldigt orealistisk, Mutumba och Obolo är två duktiga fotbollsspelare och framförallt Mutumba skulle mycket väl kunna snurra upp en del försvarare i turkiska ligan och självklart kan det vara så att dessa två namn har dykt upp vid något tillfälle när klubben går igenom framtida nyförvärv men i nuläget så tror jag att Fenerbahce är ute efter ”större namn”.

****************

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=UAMOe7skTeQ&feature=related]

****************

Nu lär Mutumba och Obolo inte hamna i Fenerbahce men trodde någon verkligen på att dessa två (speciellt Mutumba) skullen dyka upp som rykten på väg till klubben för något år sen? Och vem vet? Kanske vi får uppleva Martin Mutumbas dribblingskonster även i Sükrü Saracoglu. I framtiden.