Silly Season: Diego Lugano till Real Madrid?

Lugano som här hjälper Ronaldinho upp på benen igen, kan vara på gång till Real Madrid.

Som de flesta fotbollsälskare vet så har Real Madrids mittback Pepe skadad sig så pass illa att han kommer och vara borta i upp till sex månader och med transferfönstret runt hörnet (öppnar om några veckor) så har snacket om vem som kommer att ersätta den portugisiska landslagsbacken dragit igång och enligt spanska tidningar så finns Fenerbahces mittback Diego Lugano med bland potientella nyförvärv.

**********************************************************************************************************

Jag skrev igår att Roberto Carlos är på väg att lämna Fenerbahce och idag kan man läsa att spelaren har ”erbjudit sig själv till Real Madrid”. Det har även skrivits tidigare under säsongen att Carlos ”vill till Spanien” och kanske blir det en återkomst för honom i den spanska storklubben? Han säger själv att han kan ersätta Pepes plats i truppen. Återstår dock att se hur det blir med den saken, först och främst måste situationen i Fenerbahce redas ut. Det är många frågor som fansen vill ha svar på.

Har det någon gång tidigare i historien ryktats om att två Fenerbahcespelare varit på gång till Real Madrid under en och samma period?

Kommer det verkligen bli så att Carlos och Lugano ”återförenas” i Real Madrid-försvaret?

Själv tror jag verkligen inte på det men man vet aldrig. =)