Silly Season: Fenerbahce på jakt efter anfallare?

John Carew?
Luca Toni?

Transferfönstret närmar sig och för varje dag dyker det upp nya rykten gällande övergångar runtom i fotbollsvärlden.

Den senaste veckan har flera anfallare kopplats samman med Fenerbahce, som har haft det ruskigt svårt att göra mål i de senaste matcherna. Vad det beror på kan självklart ha sin förklaring men klart är att spelare som Daniel Güiza och Semih Sentürk inte hittat målet i det mån som klubben önskat. Det betyder dock inte att dessa spelare är på väg bort från klubben även om Güiza har ryktats vara det trots att klubben dementerat det flera gånger.

Nu har det alltså dykt upp nya uppgifter om att Fenerbahce skulle vara ute efter spelare som Luca Toni och John Carew men för att citera Carews agent, om han nu sagt det eller inte låter vi som vanligt vara osagt. ”Det är inget nytt att Fenerbahce är ute efter Carew, så har det varit de tre senaste åren”.

Ninis?

Som sagt, i dessa tider kan det stå nästa vadsomhelst och just den meningen är nästan för ”bra” för att vara sant. Vad gäller Toni så är det även här inte första gången som han kopplas ihop med Fenerbahce, men i hans fall är flera andra klubbar som är ute efter honom, allt annat vore konstigt.

Nu senast i raden av alla rykten så har det helt plötsligt dykt upp att Fenerbahce skulle vara intresserade av greken Sotiris Ninis, som till vardags spelar för Panathinaikos. Det sägs att om Fener vill ha ynglingen ska man hosta upp 13 miljoner Euro för en spelare som även jagas av klubbar som Man Utd och Milan.

Inte en dag utan rykte och vem kan i ärlighetens namn säga att man inte älskar Silly Season!


Eller ingen?