Silly Season = Sercan Yildirim Season

Bursaspors- och en av Turkiets största talanger har jagats av storklubbarna från Istanbul i stort sett under hela säsongen men Bursa har gått ut och sagt att man inte kommer att sälja honom billigt. Vill någon klubb värva Sercan får man också hosta upp rejält med pengar.

Turkiska tidningar är kanske en av de ”värsta av sitt slag” i hela världen och varje vecka dyker upp det ”nya bud på Sercan”. Skrev häromveckan att Besiktas hade erbjudit någon form av bud och idag läser jag att Galatasaray ska ha erbjudit 4 miljoner Euro + tre spelare (Aydin Yilmaz, Serkan Kurtulus och Alparslan Erdem) för Sercan Yildirim.

Sercan Yildirim är som sagt en jagad spelare men frågan är om han är värd de pengarna som Bursaspor begär för spelaren? Visst har han talang men av det jag har sett utav honom den här säsongen så har det nästan bara varit en orgie i missade målchanser.