SillySeason: Rykten 25/12-09

Besiktas jagar enligt flera nyhetsmedier Denizlispors unga målvakt Cenk Gönen då det råder målvaktskris i BJK, man har både Rustu och Hakan skadade och där av skulle Cenk vara intressant för klubben. Samtidigt skulle då åldermannen Yusuf som inte fått så mycket speltid i BJK, vara på väg ”hem” till Denizli där han tidigare var hjälte.

Ankaragucus Ceyhun Eris verkar samtidigt vara på väg till Denizlispor om man ska tro ryktena, Ceyhun som är fostrad i Galatasaray och som spelat i både Fener och Trabzonspor, är meriterad och kanske kan han vara en spelare som Denizlispor behöver.

NTVSpor uppger att Önder Turaci är på väg bort från Fenerbahce, Önder som enligt många varit bra i år, är på mystiska grunder nu på väg bort. Kan det ha med hans trafikolycka under hösten att göra?

Bursaspors stjärnduo, Volkan Sen född 87 och Sercan Yildirim född 90, vill Galatasaray lägga beslag på. Men problemet och det som sätter stopp för hela affären lär vara pengarna. Galatasaray vill enligt pressen köpa honom för 4 miljoner och 3 spelare, går Bursa med på detta?

Sezer Özturk som var Bank Asyas bästa spelare ifjol i Manisaspor som inför säsongen ville till Galatasaray och som blivit utfryst av tränare Mesut Bakkal kan nu vara väg till BJK om man ska tro ryktena.

Andra rykten säger att Fenerbahce vill värva Manisaspors kanadensare Joshua Simpson som gjort en del väsen av sig denna säsong genom mål mot viktiga lag.

Sadri Sener, ordförande i Trabzonspor har enligt media sagt att Fatih Tekke är klar för Trabzonspor till 99 %, men samtidigt rapporterar andra medier att ryska Rubin Kazan där Gökdeniz och Hasan Kabze spelar vill ha honom. Kabze ska samtidigt vara på väg bort och det pratas om en comeback i Galatasaray.

Trabzonspors fördetta landslagsspelare Gökhan Unal som man värvade dyrt från Kayserispor har inte alls levererat i år och verkar vara i en djup svacka, är Galatasaray lösningen? Enligt media kan så vara fallet.

Galatasaray som enligt Fotoman är på väg att släppa Shabani Nonda, detta har man dock sagt i 2 år, så man ska väl ta det med en nypa salt?