Slipper Galatasaray Aguero?

Den 1 januari öppnar transferfönstret i England och ryktena har i England dragit igång, ett rykte som tidningarna rapporterar om är att Atletico Madrids anfallare Sergio Aguero skulle vara på väg till Chelsea och vi Galatasaraysupportrar håller tummarna tills dem blir blå. Madrids bästa lagdel är anfallet där man har Forlan – Aguero och, jag åtminstone, fruktar att dessa två skulle kunna springa åttor runt våra mittbackar. Där av är det positiva rykten som vi hoppas slår in!

Annars väntar även vi i Turkiet på att fönstret ska öppnas och att vi ska få se lite värvningar under uppehållet. Det florerar en massa rykten i media och några namn känns inte helt orealistiska. Turkiskfotboll kommer att följa utvecklingen och rapporterar så gott vi kan om alla lagen i Turkiet!