Spelare från turkiska ligan i Afrikanska mästerskapen

Den 10:e Januari drar Afrikanska mästerskapen i gång och detta drabbar bl.a. Galatasaray som har Abdul Kader Keita i Elfenbenkustens trupp. Jag tänkte ta en titt på om det finns några andra spelare i mästerskapet som håller till i turkiska ligan. Alla trupper är inte preminilära och jag återkommer givetvis om det skulle bli förändringar. Kommer även att med jämna mellanrum uppdatera hur det går för spelarna från turkiska ligan.

Rigobert Song

Abdul Kader Keita håller som sagt till i Elfenbenkustens lag. I Egyptens trupp hittar vi Abdel El-Saka för närvarande i Eskisehirspor som har spelat över 200 matcher i Turkiet för flera olika klubbar. I Kameruns trupp återfinns Kayserispors målvakt Souleymanou Hamidou, också han med över 200 matcher i Turkiet och mittbacken Rigobert Song från Trabzonspor som sedan 5 år tillbaka spelar i Turkiet.