Tjeckisk talang tränar med Bursaspor

Jan Blazek är en lovande tjeckisk anfallare som för närvarande tränar med Bursaspor. Han tillhör Slovan Liberec men har det senaste året varit utlånad till Slavia Prag och nu är han alltså på väg till en turkisk klubb. Blazek anses vara en av Tjeckiens mest lovande spelare med meriter från både A-landslaget och U21-landslaget. Han kommer att träna med Bursaspor under veckan och om det blir något kontrakt så kommer han alltså att konkurrera med två av Turkiets största anfallstalanger Sercan Yildirim och Muhammet Demir. I Bursaspor spelare sedan tidigare Blazeks landsman Tomas Zapotocny som är utlånad dit från Besiktas.

Flera andra klubbar (bl.a. Galatasaray) har också varit ute efter talangen. Får hoppas att han sköter sig både på- och utanför planen då han verkar ha ett rykte som inte är alltför positivt och handlar om tränarbråk och alkohol.