Tredje raka förlusten

Vad ska man säga?

Förlust mot Eskisehirspor med 1-2 (Feners reducering mål kom först i den 94:e minuten). Laget har nu tre raka förluster på sitt konto och tar man med matchen mot Kayserispor för ett par veckor sen blir det fyra raka utan seger och även om Fenerbahce fortfarande ligger etta i tabellen så är det väldigt oroväckande.

I början av säsongen när laget vann många matcher lät man sig bli lurad för sanningen är att spelet inte var bättre än så här. Skillnaden nu är att man förlorar istället för att vinna.

Och det är först nu som när förlusterna kommer, som märker lagets stora brister i det egna spelet. Försvarsspelet fungerar till en viss del men anfallsspelet saknas helt och hållet. Fenerbahce har väldigt svårt att skapa chanser och det beror mycket på att laget saknas en snabb och kreativ anfallare längst fram. Varken Güiza eller Semih (som fick chansen från start ikväll) är rätta spelare för den här formationen som Christoph Daum vill spela med. När Kazim-Kazim fick spela anfallare ett par matcher såg vi direkt vilken skillnad det var i spelet även om det inte gick så bra i matchen mot Besiktas så tror jag att de är bättre med honom där uppe.

I vilket fall är laget i behov av förstärkning på forwardsidan för med det här spelet kommer man ALDRIG att vinna ligaguld.

Att laget spelar bättre- och vinner i Europa League är en gåta för mig.

Jag vet att Fener kan mycket bättre än så här och just av den anledningen är det svårt att lyfta fram Eskisehirspor, men samtidigt gör de det bra och ska självklart ha ett stort eloge för sitt arbete även om Fenerbahce gör det lättare för de.

Den stora hjälten i hemmalaget stavas Adem Sari som gjorde lagets båda mål, och den första var en riktigt läckerbit när han pangade in 1-0 på volley.

Hörde nyss att Fenerbahce inte har förlorat tre raka matcher i ligan på väldigt många år. Och det betyder att laget verkligen är i problem.

Dagens andra match i turkiska ligan mellan Kasimpasa och Sivasspor slutade 2-2. Ett Kasimpasa som vann över Fener med 3-1 medan Sivasspor förlorade mot Fener med 0-3. Ni ser? Hur kommer det sig att Fenerbahce är så här dåliga? Daum? Spelarna? Ledningen? Något måste göras och det snabbt. Mindre än 30 dagar kvar till att transferfönstret öppnar igen.

Och jag har bara ett ord för ledningen. AGERA!