Turkcell Süper Lig: Besiktas missade chansen

Besiktas hade igår chansen att ta över ledningen i turkiska ligan men misslyckades efter bara 0-0 hemma mot Diyarbakirspor, laget höll nollan för sjätte matchen i rad men har fruktansvärt svårt att göra mål.

Idag fortsätter den 15:e omgången av Turkcell Süper Lig med mötena, Kasimpasa – Sivasspor och Eskisehirspor – Fenerbahce.

Fenerbahce har chansen att dra ifrån i toppen men det lär inte bli en lätt match då Eskisehirspor bara förlorat en gång på de fem senaste och har även stått för en av säsongens största skräll när man spelade oavgjort borta mot Galatasaray i 7:e omgången. Lagets stora stjärna heter Souleymane Youla, som bl.a. sänkte Malmö FF i UEFA-cupen för ett antal år när han spelade för Besiktas. Denne Youla har sedan tidigare även spelat för klubbar som Anderlecht, Metz och Lille.

Dagens andra match mellan Kasimpasa och Sivasspor är ett rent bottenmöte. Kasimpasa kommer till spel efter förra veckans mycket starka bortaseger över Fenerbahce medan de senaste årens överraskning Sivasspor har fortsatte problem. Tror dock att det blir en jämn match som kan sluta hur som helst.