Turkiskdomare i mutskandalerna?

Efter avslöjandet för drygt en månad sedan att det i Europa har försiggått uppgjorda matcher i både inhemska ligor såväl som i Euro League har misstanke efter misstanke kommit fram i media. I Tyskland har misstänkta gripits och skandalen har spridit sig till många länder. För någon vecka sedan var det fullt med skriverier om att Fenerbahces Kazim Collins var inblandad i spelskandalerna och att han tillsett att hans lag fått till ett visst resultat i en träningsmatch. Idag har ett nytt namn läckt ut och det är linjedomaren Çetin Sevinç vars namn har omnämnts i tyska tidningen BILD.Ska bli intressant att se framöver om man kommer att komma fram till något konkret i fallen som gäller Turkiet då det verkligen skulle vara tragiskt för fotbollen i landet.

Vi hoppas självklart att inga Turkiskaklubbar eller spelare är inblandade.