U-18 landslaget: Reser till Ryssland

Det turkiska U-18 landslaget reser till Ryssland i början av Januari för att delta i Valentin Granatkin-turneringen som spelas i St. Petersburg mellan den 3 Januari till 11 Januari.

Landslagstränaren Senol Ustaömer har tagit ut en 18-manna stark trupp som innehåller flera spelare som deltog i U-17 VM för någon månad sen där Turkiet gick till kvartsfinal. Fenerbahce är det lag som har flest spelare representerat, hela 8 stycken.

Åtta länder deltar i turneringen och Turkiet spelar i grupp B tillsammans med Ukraina, Azerbadjan och Finland. I grupp A spelar hemmanationen Ryssland, Vitryssland, Uzbekistan och Belgien.

Gruppsegrarna möts i final, grupptvåorna spelar om tredjeplatsen osv.

Följande spelare följer med på resan:

Aykut Kiratli, Berkay Öztuvan, Devrimcan Beyaz, Gökay Iravul, Recep Berk Elitez, Serhat Hürriyet, Okan Alkan och Onur Karakabak (Fenerbahce), Orhan Gülle, Furkan Seker och Sezer Özmen (Besiktas), Mertan Caner Öztürk (Galatasaray), Hasan Ahmet SARI (Trabzonspor), Ogulcan Gökce (Altay), Ali Dere (Konyaspor), Ömer Ali Sahiner (Konya Sekerspor), Ufuk Özbek (Schalke 04) och Deniz Mehmet (West Ham United).