Ankaragücü siktar högt!

Ankaragücü som anställde den legendariske Roger Lemerre och den förre Fenerbahcespelaren Ümit Özat som ny träninarduo har höga framtidsplaner. Det var för drygt en månad sen som klubben gick ut på hemsidan och meddelade att man hade värvat den kamerunska landslagsspelaren Geremi, en värvning som dementerades av hans nuvarande klubb Newcastle. Återstår att se var han hamnar när Afrikanska mästerskapen tar slut.

Och hela tiden dyker det upp nya uppgifter om Ankaragücüs ”satsning” på spelare som ska komma till klubben och lyfta klubben till nya höjder. Häromdagen ryktades det om franska spelare Rothen och nu snackas det om ytterligare en fransk spelare vid namn Camel Meriem med meriter från det franska landslaget. Dessutom ryktas det om att den portugisiska mittbacken Ricardo Costa från Wolfsburg sägs vara på gång till klubben.

(Bilden är tagen från Ankaragücüs hemsida)