Ännu en afrikansk spelare till Sivasspor

Sivasspor med tränaren Muhsin Ertugral i spetsen fortsätter att värva spelare från Afrika. Som vi har berättade tidigare så har denne Muhsin Ertugral stor erfarenhet av afrikansk fotboll då han spenderade över ett decennium på kontinenten som tränare för olika klubbar. Sedan tidigare har klubben värvat tunisiern Nabil Taider och Souleymane Keita från Mali. Nästa spelare på tur är vänsterbacken Lucien Aubey med meriter från bl.a. det franska U-21 landslaget. Kongolesen Aubey är 25 år gammal och har skrivit på ett 1,5 års kontrakt och sägs ha kostat ca 1,5 miljoner Euro.

Han har sedan tidigare under karriären spelat i Toulouse, Lens, Portsmouth och Rennes. Den här säsongen har det bara blivit ett fåtal matcher för Lucien Aubey. Nu går karriären vidare i Turkiet och Sivasspor.

Och med tanke på hans tidigare erfarenhet verkar det vara en lovande spelare som Sivasspor har fått kontrakt med.