Antalya Cup: Besiktas vidare till final efter målfest!

Besiktas vann mot Vitesse efter straffar. Men vägen dit var min sagt spännande. Vitesse  startade bäst och gjorde 0-1 genom Hofs i den femte minuten. 10 minuter senare gör gästerna 0-2 genom turken Kaloglu.  Besiktas kom starkt tillbaka och gjorde både 2-1 genom Tello och sedan 2-2 genom legenden Nihat. Vitesses andra turk på planen Kaya gjorde 2-3 för gästerna och det blev även halvtids resultat.

Mer mål skulle det bli denna härliga januari kväll i turistorten Antalya. Bobo kvitterade till 3-3. BJK fortsatte att pressa och i den 89minuten fick även Nihat göra 4-3, det var väl spiken i kistan? Men det var det tyvärr inte, på övertid hann Vitesse både få ett rött kort och göra 4-4. Besiktas vann dock på straffar så nu väntar antigen Kayserispor eller Hamburg SV.