Är Trapattoni rätt man för jobbet som turkisk förbundskapten?

Turkiet står fortfarande utan någon förbundskapten för landslaget sedan Fatih Terim lämnade posten i Oktober förra året. Flera olika tränare som Luiz Felipe Scolari, Guus Hiddink, Joachim Löw och Jürgen Klinsmann har dykt upp i pressen som eventuell ny förbundskapten men än så länge har ingenting hänt.

De senaste veckorna har det ny helt plötlsligt dykt upp ett nytt namn och det är italienaren Giovanni Trapattoni som för närvarande är förbundskapten för det irländska landslaget. Enligt medier runt om i Europa har det turkiska fotbollsförbundet börjat redan och förhandla med italienaren.

Så frågan är om Trapattoni är den som ska leda det turkiska landslaget mot EM i Polen och Ukraina om några år? Han har en lång och framgångsrik tränarkarriär bakom sig. Så visst skulle han passa för jobbet.

Men det har alltså gått flera månader utan att någon ny har presenterats, vad håller förbundet på med? Har de is i magen eller är det så att det är svårt och hitta en utländsk tränare för jobbet? Hursomhelst lär fortsättning följa tills mannen som ska leda landslaget är på plats.