Bank Asya: Flera spelare till Orduspor!

Som Fotbollstoken rapporterade tidigare under dagen så har Orduspor skrivit ett 1,5 års långt låneavtal med unga spelaren Serdar Eylik från Galatasaray. Men han är inte den enda spelaren som laget har värvat idag. På den officiella hemsidan kan man läsa att klubben även gjort klart med tre andra spelare. Två av dessa har spelat på högsta nivå i Sverige och den tredje är fd Galatasarayspelaren Volkan Arslan. Volkan som har spelat för en hel del turkiska klubbar de senaste åren fick häromdagen beskedet att han inte tillhör Ankaragücüs framtidsplaner och blev därför transferlistad av klubben.

Men det dröjde inte länge innan han hittade en ny klubb och tidigare under dagen skrev han ett 1,5 års kontrakt med Orduspor. Volkan har även spelat 11 A-landskamper för det turkiska landslaget även om det var ett tag sen.

De spelare som Orduspor har värvat från Sverige är Anatoli Ponomarev och Mattias Bulun. Båda spelarna har skrivit på för 1,5 år.

Ponomarev kommer närmast från Vasalund men har också spelat i klubbar som Kalmar FF, GAIS, Degerfors och Öster medan Bulun närmast kommer från Qviding och har tidigare under karriären representerat både Ljungskile och Assyriska.

Det ska också tilläggas att det är den förre spelaren och nuvarande agenten Hasan Cetinkaya som ligger bakom värvningarna då  han är med på bilderna tillsammans med spelarna på Orduspor offciella hemsida.