Bank Asya: Kocaelispor värvar från Sverige!

Erkan Saglik

Kocaelispor som åkte  ur högsta ligan ifjol ligger för tillfället som nykomlingar sist i andra divisionen med sex poäng upp till säker mark och tabelläget har fått ledningen att agera. Tre spelare har värvats och en av dessa spelare är Erkan Saglik som närmast kommer från GIF Sundsvall. Han har sedan tidigare under karriären även spelat för Västra Frölunda och IFK Göteborg. Erkan Saglik trivs bäst som mittback och har över 100 matcher i Superettan på sin meritlista. Nu drar han vidare söderut till hans ursprungsland där han har skrivit på ett 1,5 års kontrakt med Kocaelispor.

Den andra spelaren som Kocaeli har värvat in är 24-årige Sverigebekantingen Sheriff Zuma som närmast kommer från Ermis Aradippou i Cypern. Zuma har tidigare under karriären representerat de svenska klubbarna Åtvidaberg och GAIS. Han har dessutom varit utlånad till norska Haugesund. Sheriff Zuma beskrevs som ung vara en jättetalang vars stora dröm var att spela för Chelsea har inte riktigt utvecklats åt rätt håll. Han har spelat 24 A-landskamper för Sierra Lone och har nu skrivit på ett 2,5 års kontrakt med sin turkiska klubb.

Den sista spelare som Kocaeli har hämtat in är den 22-årige kamerunske mittbacken Armand N’Djama från Strasbourg. Han har tidigare spelat för Sochaux.