Besiktas öppnar andra halvlek

Igår inledde Fenerbahce säsongen andra halvlek och idag är det dags för Besiktas att göra det samma när man på Besiktas Inönu Stadi tar emot berg och dalbana laget Istanbul B.B. I.B.B. som alltid ställer till det för sina stadsrivaler ska denna gång försöka ta poäng av Besiktas, ett Besiktas där Rüstü väntas starta trots att han haft en skada och man har värvat in Hoffenheims reservmålvakt Ramazan. Dessutom är backarna Ibrahim Kas och Ferrari, avstängd respektive skadad.

Istanbul B.B. har sedan man gick upp i förstaligan för 3 år säsonger sedan spelat 5 matcher mot Besiktas och noterbart är att man vunnit 1, förlorat 1 och spelat 3 oavgjorda. En liten mardrömsmotståndare för Besiktas mån tro? Lägg dessutom till att Istanbul till denna match har två mycket intressanta talanger med i truppen, Abdulkadir från Fener som man lånat in från Fener och Tefik Köse som man värvat från Bayern Leverkusen.

Dem förväntade startelvorna ser ut likt följande:

Rüştü
İbrahim Toraman
Sivok
İbrahim Üzülmez
Ekrem Dağ
Fink
Ernst
Tello
Yusuf
Nihat
Bobo

samtidigt som Istanbul väntas ställa upp med följande spelare:

Hasagiç
Kus
Cesario
Barbosa
Ekrem
Efe
Abdülkadir
Serhat
Süzen
İskender
Ali
Matchinformation:

Arena:BJK İNÖNÜ
Avspark: 18:00 (Svensktid)
Domare: Cüneyt Çakır