Colin Kazim-Richards lämnar Fenerbahce!

Det är nu bekräftat att Kazim-Kazim lämnar Fenerbahce. Tidigare under onsdagskvällen gick franska klubben Toulouse ut med nyheten på sin offciella hemsida om att den skandalomsusade spelaren kommer att lånas in under resten av säsongen. Det franska laget har även en köpoption på honom som sägs ligga runt 4 miljoner Euro.

Colin Kazim-Richards kommer att spela med nummer 9 på ryggen. Toulouse som för närvarande ligger på en överraskande 11:e plats (ur negativt synvinkel) lär behöva Kazim-Kazims fotbollskonster på planen. För även om han har dragit på sig en hel del rubriker under tiden i Turkiet så är han fortfarande en duktig fotbollsspelare och det kommer han nog få chansen att visa upp i Frankrike utan en inkompetent turkisk press som följer varje steg han tar.

Totalt blev det drygt 100 matcher för Kazim i Fenerbahcetröjan. Det jag mest kommer ihåg av hans tid i Fenerbahce är målet mot Chelsea som betydde 1-1 på hemmaplan inför en fanatisk hemmapublik på ett fullsatt Sukru Saracoglu stadion.

Se målet här

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=GK9Hy5FxXlw]