Dyrköpt seger för Fener

Fenerbahce lyckades igår afton besegra Denizlispor, ett Denizli som varit en stor besvikelse i år och som riskerar att åka ur första divisionen. Slutresultatet blev 3-1 till Fener, men det jobbiga för fener var att hela 4 spelare inte får spela i den kommande borta matchen mot Sivasspor som inte alls blir speciellt lätt att ta poäng ifrån. Sivas arena, 4 Eylul, är känd för att vara i ett väldigt dåligt skick så här års och det är inte lätt att spela ordentlig fotboll på planen.

Lugano, Emre, Dos Santos och Cristian fick alla gula kort vilket innebar att dem inte får spela mot Sivas, lägger man dessutom till att man har tappat Kazim och Önder, samt har Deivid på skadelistan så ska det bli intressant att se vad Fener ställer upp med.

Dramatik i Turkcell Süper Lig från början av andra halvan minst sagt!