Erman Toroglu sparkad?

En av dem bästa fotbollsexperter vi haft i TV dem senaste åren, den före detta fotbollsdomaren på elitnivå, Erman Toroglu ser ut att få lämna LigTv. Vilket måste ses som en förlust för oss som gillar att se fotbollsmagasin efter slutsignalerna i ligan. Erman som är otroligt rolig att lyssna på och som ofta säger bra saker, men som har förmågan att göra en riktigt irriterad, har av fotbollsklubbarna blivit påtvingad detta öde. Någon eller några fotbollsklubbar har tydligen tagit upp Erman på klubbarnas gemensamma förening och fått sin vilja igenom. Föreningens talesman har därefter fört vidare detta till LigTv som äger tv-rättigheterna för Süper Lig som i sin tur har valt att gå klubbarnas väg och sparka Erman. Riktigt tråkigt att vi nu tappar en så otroligt skön Tv-profil.

Personligen tycker jag att föreningarna kunde bett andra oseriösa kanaler få bort sina experter, men tyvärr, det blev Erman som fick lämna jobbet…

Erman!

Mer om Erman och dennes karriär kommer!