Eskisehirspor siktar högt!

Es, Es” har kommit överens med både Sezer Özturk och Jaycee Okwunwanne. Sezer Özturk som närmast kommer från Manisaspor har skrivit på ett 2,5 års kontrakt medan ”Jaycee John” har skrivit på ett 3-års kontrakt.

Att Sezer Özturk skulle lämna Manisaspor stod klart sedan länge då han i stort sett varit utanför truppen under hela säsongen även om han har varit lagets bästa spelare de senaste säsongerna. Och anledningen till detta är att han har på olovligt sätt förhandlat med andra klubbar. Flera klubbar jagade den förre Bayer Leverkusen spelaren och det blev alltså Eskisehirspor som drog det längsta strået. Sezer spelar helst som offensiv mittfältare alternativt anfallare.

Jaycee Okwunwanne är en 24-år gammal anfallare som trots att han är från Nigeria spelar för Bahrains fotbollslandslag. Det har han gjort sedan ett par år tillbaka. ”Jaycee John” kommer som fri transfer till ”Es, Es” sedan hans senaste klubb belgiska Mouscron var tvungen att släppa alla sina spelare pga konkurs. Tidigare under säsongen hade han lyckats med och göra 8 mål på 16 matcher.

Samtidigt rapporteras det att den förre Eskisehiranfallaren Souleymane Youla är på väg till Denizlispor.