Eskisehirspors jakt efter spelare: Erkan Zengin på gång?

Eskisehirspor verkar inte bara vara ute efter Besiktas supertalang Batuhan Karadeniz, nu är laget på jakt efter Erkan Zengin med. Erkan som inte har fått mycket speltid alls i Besiktas sägs vara mycket nära en övergång till Eskisehirspor.

Enligt uppgift så är allting upp till spelaren själv om han vill lämna Besiktas eller inte.

Andra spelare som Eskisehirspor är på jakt efter är Denizlispors Fahri Tatan och Belgiska Mouscrons Jaycee Okwunwanne från Nigeria som dock spelar för Bahrains landslag sedan några år tillbaka.

*********************************************************************************************************

Med flera spelare på väg in går det även rykten om att ett par spelare kommer och lämna laget under Januari. Det är oklart hur det blir med både Souleymane Youla och Burak Yilmaz. Klubben har dock dementerat om att Burak skulle vara på väg till Trabzonspor. Men transferfönstret stänger den 1:a Februari och tills dess kan mycket hända.