Fener jagar norrman?

Idag har det blossat upp ett nytt transferrykte i Turkiet, nämligen att Blackburn Rovers kantspringare och norrman, Morten Gamst Pedersen ska vara på väg till Turkiet och Fenerbahce. Spelaren vars kontrakt går ut om efter säsongen, om ungefär 6 månader det vill säga, är Blackburn villiga att sälja för omkring 1 miljon pund. Morten Gamst Pedersen har sedan han kom till Blackburn spelat 176 seriematcher vilket är imponerande. Det spekuleras i att Pedersen har rådfrågat sin gamla lagkamrat och lagkapten i Blackburn Tugay Kerimoglu om livet i Turkiet och om det skulle kunna vara något för honom, vilket på Tugay svart positivt.

Ett annat rykte till Fener är att man är på väg att värva en ny brasse vid namn Dentinho som är 21 år gammal och som spelar för Corinthians. Vi får se om något av ryktena stämmer!