Filip Holosko förlänger kontraktet!

Besiktas slovakiska anfallare som värvades till klubben för drygt två år sen från Manisaspor har förlängt kontraktet med tre och ett halv år! Holosko har varit skadedrabbad den här säsongen och bara spelat fem matcher men gjorde nyligen comeback i cupmatchen mot Kasimpasa.

Om ett par månader deltar Slovakien i sitt allra först VM-slutspel och en skadefri Holosko brukar vanligtvis vara given i den slovakiska truppen och om han bara håller sig skadefri under säsongen så kommer han att vara given i VM-truppen. Holoskos frånvaro har även skapat problem för Besiktas när det gäller anfallsspel då laget stundtals har väldigt svårt att komma till lägen. Han är bara 25 år gammal och att han nu förlänger kontraktet med så lång tid betyder att han vill stanna i Besiktas och utvecklas som fotbollsspelare och vem vet, skulle han göra bra i från sig i sommarens VM så kanske han försvinner till en större klubb.

Vi på turkisk fotboll håller tummarna för Filip att han håller sig skadefri och kan delta i sitt lands första VM-slutspel till sommaren!