Fler allsvenska spelare till Manisaspor?

Manisaspor har redan lockat till sig Jimmy Dixon och Gabriel och nu verkar klubben vara på jakt efter fler Allsvenska spelare. Om man ska tro turkisk press är både Ivan Obolo och Martin Mutumba på väg söderut. Obolo har ett kontrakt som går ut till sommaren och kan nog vara på väg bort medan Mutumba ryktet är mer osäkert.

Ivan Obolo hade säkerligen kunnat göra bra ifrån sig i en klubb som Manisaspor. Det finns många som påstår att han skulle vara på väg till en större klubb än så men det är nog bara drömmar. Visst är Obolo bra men han är inte en spelare av den klass som de tre stora i Turkiet söker.

Och om AIK vill ha pengar för honom gör man nog det bästa i och sälja redan under Januari.

Silly Season cirkusen kommer att fortsätta under Januari månad och Turkisk fotboll är som vanligt på plats för att följa det hela.

*********************************************************************************************************

Manisaspor har sedan tidigare värvat både Ersan Martin (Sivasspor) och Sener Askaroglu (Diyarbakirspor).