Förberedelserna har börjat

Galatasaray samlades idag i Istanbul på Florya Metin Oktay anläggningen för att starta förberedelserna inför den andra halvan av Turkcell Süper Lig. Rijkaard såg taggad ut och hälsade framför kamerorna med en otrolig harmoni i ansiktet. Imorgon tar man dock och åker vidare till Antalya där man ska fortsätta förberedelserna i förhoppningsvis lite bättre väder än dem minusgrader man hade idag. Laget kommer att bok på Concorde Deluxe Resort och jag misstänker att man även kommer att spela någon sorts träningsturnering, om den visas på Eurosport likt dem gjort tidigare år eller inte vet jag inte. Det får vi se framöver, men vi hoppas att dem även i år visar Efes Cup eller dylikt!

Noterbart är att Harry Kewell och Caner Erkin inte hann tillbaka till Istanbul för träningen idag på grund av sina flyg och att Keita inte kommer att spela under Januari månad på grund av Afrikanska Cupen.