Först Barcelona och nu United!

Turkish Airlines skrev för någon månad sedan ett sponsorkontrakt med Barcelona som ledde till att hela Spaniens flygmyndighet gick till uppror, då man ansåg att klubben gjorde ett landsförräderi då man beslutade att bli sponsrade av Turkish Airlines, nu har det blivit dags för nästa storklubb att flyga med Turkish Airlines till matcherna, nämligen Manchester United. Kontraktet som väntas skrivas på snart skulle innebära att turkarna betalar 3 miljoner euro varje år för att få flyga United runt om i världen och på så sätt göra reklam för sig själva, samma kontrakt skrev man med Barcelona och båda kontrakten sträcker sig över 3 år, vilket innebär att man kommer att betala ut 9 miljoner till respektive klubb.

Vi hoppas att THY får ut det man från dessa kontrakt och att laget får trevliga resor med Turkish Airlines!