Från Norge till Turkiet!

Ankaragücü fortsätter med sina spektakulära värvningar och den senaste i raden av alla spelare på gång till klubben är slovaken Marek Sapara från Rosenborg som enligt flera medier kommer att resa ner till Turkiet inom de närmaste dagarna.

Sapara är landslagsman för Slovakien och kommer i sommar om ingenting händer att vara med och spela landets första VM-slutspel. Han har spelat för Rosenborg sedan 2006 och varit en av norska ligans bästa spelare med sin teknik och passningsspel. Han har även en förmåga att skjuta frisparkar.

Tillsammans med Geremi och Jerome Rothen kommer han att vara de viktigaste spelare i Roger Lemerres nya lagbygge.

Samtidigt rapporteras att det inte blir någon övergång för Francisco Pavon då representanter för spelaren åkte hem hem Turkiet tidigare under veckan. Pavon med över hundra matcher för Real Madrid har de senaste åren spelat för Real Zaragoza.