"Galatasaray hör till de största klubbarna man kan gå till. Såväl inom den turkiska fotbollen, som internationellt" – Labinot Harbuzi

Genclerbirligs mittfältare Labinot Harbuzi är åter på tapeten när det gäller en flytt till Galatasaray. Den turkiska storklubben slåss tydligen med två andra klubbar från Frankrike och Portugal om den unge svenskens underskrift. Men en flytt är aktuell som tidigast till sommaren säger Harbuzis agent Oliver Cabrera. Dessa klubbar som sägs följa Harbuzi är toppklubbar i sina respektive ligor och spelar ute i Europa i stort sett varje säsong. Och om Harbuzi fortsätter att imponera i Ankaraklubben så kan en flytt bli verklighet till sommaren. Nu vet jag inte vilka dessa andra klubbar är men redan nu känns det som om Harbuzi vill flytta till Galatasaray då han alltid utalar sig positivt om klubben.