Gaziantepspor värvar målvakt?

Det ryktas om att Gaziantepspor är intresserade av att värva Litauens landslagsmålvakt Zydrunas Karcemarskas. Men för att en värvning ska bli aktuell måste klubben först göra sig av med minst en utländsk spelare då truppen redan innehåller maximalt antalet spelare (åtta stycken!).

Och de spelare som närmast ligger till hands i att försvinna är österrikaren Roland Linz och brassen Jorginho.

Vidare ryktas det att klubben även är ute efter Partizan Belgrads senegalesiska skyttekung Lamine Diarra. Men som sagt, skulle dessa två spelare värvas så har laget tio stycken utländska spelare och två måste alltså bort. Eller det kan även handla om att klubben ”stryper” spelarnas licenser. Men Gaziantepspor är nog i första hand intresserade av en spelarförsäljning eller två.