Giovanni Dos Santos på väg?

Galatasaray har fått både Milan Baros och Harry Kewell skadade vilket innebär att man har lite av en anfallsbrist, enligt media är lösningen utöver Jo som signerade kontrakt idag, Giovanni Dos Santos som just nu är utlånad till Ipswich från Tottenham. Enligt ryktena ska han vara aktuell då hans gamla tränare som en gång i tiden lät han spela i Barcelona, Rijkaard, är i Galatasaray och att han där av kan tänka sig att spela i Turkiet, vi får se om ryktena blir verklighet. Faktum är att Haldun Ustunel inte har återvänt till Turkiet vilket tyder på att någon mer värvning kan ske.

Det som i så fall måste ske är att en spelare lämnar, vilket då skulle kunna vara Shabani Nonda vars kontrakt går ut efter säsongen. Liksom Linderoth kan man då tänka sig att man köper ut honom ur kontraktet.

Det skrivs idag även att Galatasaray är intresserade av Genclerbirligis Mustafa Pektemek, något som inte är helt omöjligt då GS redan har sålt två av sina spelare till Gencler. Nonda nämns som en del i affären som skulle röra sig kring 2 miljoner euro.