GS i möten med Kayseri

Idag har vi fått rapporter om att Galatasarays sportchef Adnan Sezgin som är ansvarig för värvningar inom Turkiets gränser, har haft ett möte i Antalya med Kayserispors ditto Suleyman Hurma. Mötet skedde i Antalya och tidningen Haberturk lyckades fotografera herrarna. Frågan är då vad som var på tapeten, det mesta tyder på att det är Kayserispors kapten och mittback Ali Turan som samtalet kretsade kring. Turan vars kontrakt går ut i sommar är högaktuell för Galatasaray men även Ankaragücü är intresserade av Ali Turan. Då Kayserispor är en klubb som inte gillar att göra affärer med Istanbulklubbarna är det tröga förhandlingar om spelaren. Spelaren själv har inte fått följa med laget till Antalya på grund av att han inte förlänger sitt kontrakt.

Med andra ord är det en jobbig sits för Ali Turan själv. Vi såg samma typ av agerande från Manisaspor i början av säsongen när Galatasaray var intresserade av Sezer Özturk och Ufuk Ceylan, man fryser ut spelarna för att pressa dem till att förlänga sina kontrakt, ett riktigt fulspel som vi ser allt mer och mer av runt om i världen. I Sverige använde Hammarby för några år sedan samma metod mot spelare som inte förlänger sina kontrakt.