Harry Kewell borta i 2 månader!

Det är idag tråkig läsning i Milliyet, efter att man under senaste veckan blivit väldigt glad av läsningen i och med värvningarna av Jo och Neil kan man idag läsa att Harry Kewells skada är så pass allvarlig att han kan bli borta under 2 månader, vilket är väldigt tråkigt att höra då Harry har haft en helt suverän säsong hittills. Han har gjort 9 mål och är lagets  målkung samtidigt som han varje match har fått speltid. Men det blev lite för mycket kan man anta när han i cupmatchen mot Orduspor linkade av planen efter en halvlek med smärtor. Det skrevs först att han skulle bli borta uppemot en månad, men detta befaras nu bli två, vilket är riktigt tråkigt. Tajmingen är heller inte den bästa i och med att vi har en så pass viktig match i Europa League i februari mot Atl.Madrid.

Krya på dig Daddy Kewell så hoppas vi att vi får se dig på planen igen!