Holländsk målkung till Galatatasaray?

Det senaste surret i Silly Season är att Galatasaray återigen sägs vara intresserade av att värva Real Madrids holländske skyttekung Ruud Van Nistelrooy. RVN har fått ont om speltid sedan han kom tillbaka från skadan som höll honom borta länge från fotbollen. Och holländaren sägs vilja flytta för att få speltid inför sommarens VM. Och nu skrivs det i medier att han ska ha nobbat flera andra lag efter att ha fått ett telefonsamtal från Frank Riijkaard, nuvarande tränare i Galatasaray.

Återigen är det dock värt att nämna, Silly Season är Silly Season och det betyder en hel del rykten varje dag.

Klart är det iaf att Galatasaray gärna värvar en till anfallare då Milan Baros kommer att vara borta ett tag till och Shabani Nondas framtid i klubben är väldigt osäker. Om det nu blir RVN som ersätter Milan Baros återstår och se men visst hade det varit ett riktigt bra nyförvärv.