Hört talas om Rasmus Lindkvist?

Tidigare under dagen läste jag om den här unga vänsterbacken som för tillfället tränar med Malmö FF. Jag har även läst om honom sedan tidigare då han provspelat för både Djurgårdens IF och Trelleborgs FF. Han har även varit på provträning i Gefle IF. Vem är då denna spelaren undrar ni säkert och vad har han med turkisk fotboll att göra? Rasmus är som sagt en ung vänsterback som  ”tillhör” Skellefteå FF (förmodar jag) men är alltså på provspelsturné om man kan säga så.

Det är nämligen så här att i samband med det man läser om honom står det också att han via egna kontakter har fixat provspel i Trabzonspor. När det kommer att ske står inte utan att det kommer att bli av någon gång under vintern. Han ska tydligen delta i någon form av en testmatch, vad det nu innebär.