Inför Turkcell Süper Lig: Antalya mot Besiktas inleder 19:e omgången

Den 19:e omgången av turkiska ligan ”tjuv”startar ikväll när Antalyaspor tar emot Besiktas på Atatürk Stadion. Besiktas som överraskande blev utslagna ur turkiska cupen är mycket revanschsugna medan Antalyaspor spelar med förtroendet på topp efter avancemang i cupen där man bl.a. besegrade Fenerbahce med 4-3 för någon vecka sedan. Besiktas som under början av säsongen visade upp ett starkt försvar har de senaste matcherna läckt som ett såll och får under kvällen se upp med Antalyas farliga anfallstrio längst fram i Necati Ates, brassen Tita och Serge Djiehoua.

Det ska bli spännande att se om Besiktas kan ta sig samman och vinna matchen och därmed närma sig topplagen eller om Antalyaspor fortsätter att överraska och i sin tur närma sig Besiktas.

Avspark klockan 19:00 och matchen går att följa via Lig TV.