Kayseri gör inte om samma misstag

Det sägs att man lär sig av sina misstag vilket även Kayserispor verkar ha gjort. Eftersom den tidigare kaptenen i laget Ali Turan sitter på ett utgående kontrakt och vägrar att skriva på något nytt så har han blivit petad ur truppen och eftersom Kayserispor vägrar sälja honom till Galatasaray för en billig peng så verkar det som om han blir kvar på läktaren under hela säsongen. Men nu sägs det att han ska vara på väg till Galatasaray trots allt. Men vi har hört det förut, vi får helt enkelt se hur det blir med den saken.

Den som tog över kaptensbindeln från Ali Turan var Aydın Toscalı även han med ett kontrakt som går ut till sommaren men nu har laget förlängt kontraktet med den nuvarande kaptenen i två år till.

Tänk om de hade tänkt på detta innan Galatasaray-ryktena började angående Ali Turan?