Kayseris stora tabbe!

Kayserispor som är så otroligt svåra att göra affärer med har gått på en ordentlig mina. Man värvade under uppehållet in målvakten Orkun Uşak från Manisaspor då Suleymanou är i Angola för att spela Afrikanska cupen. Men man glömde att Orkun som värvades av Manisaspor i början av säsongen spelat för Galatasaray också denna säsong. Vilket innebär att Orkun denna säsong har spelat för 2 lag och då man inte får spela för mer än 2 lag under 1 säsong så får han inte spela för Kayserispor. Där tanken var att han skulle ta över handskarna nu när Suleymanou är i Angola. Nu lär istället Gökhan som man värvade från Altay inför säsongen och som är en stor målvaktstalang få chansen, vilket i och för sig är positivt för turkisk fotboll i helhet då han anses vara en framtida landslagsman om han utvecklas som man vill.

Gör han dessutom en bra insats i dem matcher han får chansen i så kanske han kan ta över målvaktsposten helt, vi får se!

Kayseri spelar imorgon klockan 12:00 (svensktid) emot Genclerbirligi.