Mer Bank Asya nyheter

Här kommer fler nyheter från landets andra högsta division.

Giresunspor fortsätter att värva, både Ramazan Sal från Bursaspor och Emre Yıldırım från Alanyaspor har skrivit på ett 2,5 års kontrakt med klubben.

**********************************************************************************************************

Det blev inte många matcher i Galatsaraytröjan.

Ledarlaget i Bank Asya, Karabükspor hade redan gjort klart med målvakten Ferhat Odabasi (från Caykur Rizespor) och anfallaren Aydin Cetin (från Giresunspor) innan laget förstärkte truppen ytterligare inför andra halvan av säsongen med förre Galatasarayspelaren Ferdi Elmas. Elmas som är född och uppvuxen i Holland inledde sin fotbollskarriär i Ajax och spåddes en lysande framtid men det blev ingen speltid i Ajax utan han försvann till RKC Waalwijk där han stannade i en säsong innan han hamnade i Caykur Rizespor. Elmas gjorde så bra ifrån sig att Galatasaray skrev ett treårskontrakt med honom under sommaren 2008 men det blev bara en säsong i Istanbulklubben som valde och bryta kontraktet med honom.

Ferdi Elmas som  har varit klubblös sedan dess har skrivit på ett 1,5 års kontrakt med Karabükspor.