Newcastle: Geremi ska ingenstans!

Det verkar som om Ankaragücü återigen hamnar i svarta rubriker. För ett par dagar sen presenterade klubben den kamerunske landslagsspelaren Geremi som ett nyförvärv på deras årsmöte. Klubben gick även ut med ett meddelande på den officiella hemsidan om att Geremi hade skrivit på ett 1,5 års kontrakt.

Men nu tokvänder nyheten och Newcastle har tidigare under dagen gått ut även de med ett meddelande på deras hemsida där det står klart och tydligen att Geremi fortfarande är en Newcastle spelare och att han nu ska spela Afrikanska mästerskapen.

Läs det här!

Så nu är frågan, vad håller både Ankaragücü och Geremi på med? Han var ju på plats i Ankara och presenterades som  nyförvärv eller var det bara spel för gallerierna? Och isf, är det lagligt? Får han som Newcastle spelare vara på plats i Ankara för att delta i en annan förenings årsmöte och samtidigt ”flörta” med klubben?

Detta är mycket konstigt och kommer bli intressant att följa upp.