Proffskollen: Första målet för Kazim-Kazim

Grekland

Metin Tümer spelade hela matchen när Larissa förlorade med 0-2.

Frankrike

Kazim till vänster.

Colin Kazim-Richards har fått en drömstart i sin nya klubb. Efter veckans positiva inhopp fick han åter agera inhoppare när Toulouse under kvällen bortabesegrade Le Mans med 3-1. Och det var Kazim själv som satte det avgörande 3-1 målet.

England

Jem Karacan blev utbytt i den 84:e minuten i Readings segermatch mot Barnsley. I Englands tredje division spelade Kemal Izzet hela matchen när hans Colchester förlorade mot Leeds United.

Tyskland

Mesut Özil

Mesut Özil reducerade till 1-3 och även om Werder Bremen kom tillbaka starkt blev det förlust mot Borussia M’gladbach med 3-4. Özil spelade hela matchen. Halil Altintop gjorde debut för sin nya klubb Frankfurt men blev mållös som förlorade mot Köln, hos bortalaget spelade 19-årige Taner Yalcin som drog på sig ett gult kort och blev senare utbytt i den 54:e minuten. Ilkayi Gündogan hoppade in en kvart före slutet i Nürnbergs segermatch.