Proffskollen: Okände Onur Kaya tvåmålsskytt!

Holland

Onur Kaya

Onur Kaya blev tvåmålsskytt och senare utbytt när hans Vitesse slog Heracle med 2-1 på bortaplan. Onur är en 23-årig mittfältare som är född och uppvuxen i Belgien men har spelat fotboll i Holland och Vitesse sedan 2005. I Vitesse spelar även den förre Besiktasanfallaren Sinan Kaloglu som dock inte fick någon speltid under gårdagen.

England

Unge mittfältaren Jem Karacan fortsätter att övertyga. Igår spelade han hela matchen när Reading slog Burnley och gick vidare i FA-cupen. Den 20-årige Karacan får alltmer förtroende av lagets tränare och har varit given på mittfältet de senaste matcherna.

Tyskland

Nuri Sahin

Mesüt Özil spelade hela matchen när Werder Bremen förlorade toppmatchen mot Bayern München på hemmaplan. I Nürnberg spelar unge Ilkay Gündogan, blott 19-åring och han fick speltid på mittfältet när Nürnberg spelade 1-1 mot Eintracht Frankfurt. Återstår att se om Ilkay väljer att spela för det turkiska A-landslaget då han redan har representerat flera tyska ungdomslandslag. Värt att nämna är att den offensiva mittfältaren Selim Teber spelade hela matchen för Frankfurt. Selim som idag är 28-år gammal har meriter från det tyska U-21 landslaget och har även spelat för Denizlispor i Turkiet. I matchen mellan Borussia Dortmund mot Hamburg gick Nuri Sahin segrande ur matchen mot Tunay Torun med 1-0. Sahin spelade hela matchen medan Torun blev utbytt i den 59:e minuten.

Det spelar även flera tyskfödda turkiska spelare i Bundesliga 2 och där fick både Kenan Sahin och Hüzeyfe Dogan hoppa in i Union Berlins förlustmatch.

Frankrike

Fatih Atik

Kazim-Kazim har inte debuterat än och Mevlüt Erdinc spelar cupmatch under söndagen men i Frankrike finns även Fatih Atık som håller till i Ligue 2 och laget Tours. Han är 25 år och håller till på mittfältet. Sedan tidigare har han spelat för Montpellier. Fatih gjorde ett mål och blev utbytt i slutet av matchen när Tours körde över Istres med 4-0.