Proffskollen: Ömer Toprak gjorde comeback

Tyskland

Den unga lovande mittbacken Ömer Toprak gjorde comeback för Freiburg efter ett mycket långt skadeuppehöll när han hoppade in i matchen mot Hamburg. Då stod det redan 2-0 till hemmalaget Hamburg men det mest glädjande är att Toprak är åter på fotbollsplanen. Ynglingen som har representerat det tyska U-19 landslaget sägs vilja spela A-lagsfotboll för det turkiska landslaget så här hoppas vi att ”Turkiet hinner före”.

Tunay Torun som fanns med från start i Hamburg hann med och skapa två målchanser innan han blev utbytt i den 77:e minuten.

Sist kan vi rapportera från turkiska spelare som valt och inte spela för det turkiska landslaget. Mesut Özil spelade hela matchen när Werder Bremen föll mot Eintracht Frankfurt, Leverkusens Eren Derdiyok punkterade matchen mot Mainz med sitt 4-2 mål och Serdar Tasci i Stuttgart drog på sig ett gult kort i 3-1 segern mot Wolfsburg.

*********************************************************************************************************

Frankrike

Mevlüt Erdinc reducerade för Paris SG när laget föll mot Lille med 1-3 på bortaplan. Två minuter senare blev den turkiska landslagsanfallaren utbytt.

*********************************************************************************************************

England

Tuncay Sanli spelade hela matchen när hans Stoke spelade 1-1 hemma mot Liverpool, Jem Karacan gjorde också det när Reading föll mot Nottingham Forest och Kemal Izzetz Colchester fortsätter att storförlora, förra helgens 0-7 följdes upp med 0-5 på hemmaplan mot Norwich.

*********************************************************************************************************

Spanien

Mehmet Aurelio spelade 90 minuter och drog på sig ett gult kort när Real Betis hemmabesegrade Salamanca.