Ramazan Özcan har landat i Istanbul

Den från Hoffenheim inlånade målvakten Ramazan Özcan har landat i Istanbul. Lånetiden sträcker sig säsongen ut.

Ramazan Özcan är en 25-årig målvakt med rötterna i Österrike. Han inledde karriären i Austria Lustenau innan han försvann till storklubben Red Bull Salzburg. Väl där blev det inte mycket speltid utan han lånades ut till Hoffenheim som valde att värva honom efter lånetiden. Men i Hoffenheim har det inte heller blivit mycket speltid där han har fått konkurrera med den tyske landslagsmeriterade målvakten Timo Hildebrand. Özcan har spelat för det österrikiske U-21 landslaget och har även en A-landskamp på sin meritlista.

Det återstår att se om han lyckas övertyga tränaren Mustafa Denizli om att han är det förstavalet när även Rüstü och Hakan återvänder från sina skador.